MARFĂ ÎN PROMOŢIE

Preţul nostru 2 950 RON

CONTACT

BN WATER TOP SYSTEMS SRL
SOS MORARILOR NR 2B
Bucuresti Sectorul 2, 051829
scrieţi-ne
service - 0727.841.567 - service@apafaracalcar.ro
vanzari - 0733.119.881 - nicoleta@apafaracalcar.ro

CEL MAI VÂNDUT

Preţul nostru 2 950 RON

Sondaj

Sunteti multumit de site?

Foarte mult 52% Da 46% Nu 1% Oribil 1%

UTILE

Cunoasteti calitatea apei din locuinta dumneavoastra?Buna, rea, groaznica? V-ati obisnuit cu apa dura sau cu gustul rau al apei de baut? Daca va lipseste senzatia placuta de a bea apa curata, sau usurinta de a spala cu apa dedurizata, aflati mai multe despre apa dumneavoastra, contactati-ne si vom face un test al apei pe care dumneavoastra o folositi.

Sistemele de apa potabila sunt sisteme de ultrafiltrare (0,0001 microni) folosite pentru a elimina din apa sarurile daunatoare organismului uman. Printre multe alte saruri existente in apa, cele mai periculoase sunt nitritii si nitratii. Nitraţii (NO3) sunt o sursă esenţială de azot (N) pentru plante. Când fertilizatorii cu azot sunt folosiţi pentru îmbogăţirea solului, nitraţii pot fi purtaţi mai departe de ploi, irigaţii şi alte ape de suprafaţă prin sol în ape. Nitraţii sunt componenţi chimici fără culoare, miros sau gust.  Fertilizatorii cu azot sunt sursa numărul 1 de nitraţi din apa potabilă, pe când cea de-a doua sursă principală o reprezintă deşeurile umane şi excrementele animale. Acestea pot contribui la contaminarea atât a apelor potabile urbane, cât şi a celor îmbuteliate.

Pericolul nitraţilor pentru organism constă şi în faptul că, în rezultatul diferitelor modificări, aceştia se transformă în nitrozamine şi nitrozamide, care posedă proprietăţi cancerigene.

Apa dedurizata inseamna o viata mai sanatoasa/curata. Sistemul de filtrare al apei reduce cantitatea de minerale din apa usurand procesul de spalare, lasand o piele mai fina si un par mai stralucitor. Apa dedurizata face diferenta in menaj. Calcarul si impuritatile lasa urme, veti consuma mai putin timp si energie pentru indepartarea petelor si depunerilor.

Viata instalatiilor si centralei tale termice se va mari simtitor. Evitati astfel depunerile de calcar, schimbarea partiala a instalatiei si chiar pierderi de energie termica. Economisiti pe langa costul efectiv al instalatiilor si monopera perceputa de instalator.

MGIxZTJmZ