Introducere » Denitrificare » BN TOP 25 DEN DENITRIFICATOR


        

BN TOP 25 DEN DENITRIFICATOR

DENITRIFICATOR KT

 

Numar produs: 159
preţ uzual 4 150 RON
Preţul nostru:
3 540 RON

în coş:
  buc  

Beneficii

Elimina nitratii si sulfatii din apa

Apa devine potabila si sigura pentru folosire

Debite mari, cu caderi mici de presiune

Consum redus de sare

 

Descriere

Nitratii sunt componente chimice fara culoare, gust sau miros. Nitratii se pot gasi in forma naturala, indispensabili pentru toate formele de viata, dar in cantitati mari sunt foarte periculosi pentru sanatate.

Deseurile umane si animale, fosele septice, lipsa canalizarii, procesarea alimentelor pot contribui la contaminarea cu nitrati a apelor din sol.

Un nivel ridicat de nitrati indica prezenta si a altor tipuri de contaminatori precum: organisme cauzatoare de boli, pesticide sau alte componente organice sau anorganice ce ar putea cauza diferite probleme de sănătate.

Fertilizatorii cu azot sunt sursa numărul 1 de nitraţi din apa potabilă, pe când cea de-a doua sursă principală o reprezintă deşeurile umane şi excrementele animale. Acestea pot contribui la contaminarea atât a apelor potabile urbane, cât şi a celor îmbuteliate.

Descriere

Denitrificator KT 25

Destinatie Casnic
Tip Denitrificator
Debit (m3/h) 1.5
Tip Valva Automat Electronica
Volum rasina (litrii) 25
Dimensiuni cabinet [L x l x h] cm 33x34x110
Categorie Cabinet
Certificari NSF
Programare regenerare cronometric Da
Programare regenerare volumetric imediat Da
Programare regenerare volumetric intarziat Da
Automatizare Valva Volumetrica
Racord ('') 1''/3/4''
Capacitate ciclica (m3/G) 75
Consum sare (Kg/reg) 2.9
Denitrificator KT 25 DEN

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

 

Rescrie imaginea: *
captcha Imagine noua

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

Nzg0ZjY