Introducere » Alcalinizare apa » Ionizator apa Biontech BTM-105DN cu montare sub chiuveta si robinet digital


        

Ionizator apa Biontech BTM-105DN cu montare sub chiuveta si robinet digital

Ionizator apa Biontech BTM-105DN

 

Preţul nostru:
8 190 RON

în coş:
  buc  

Descriere

De ce sa consumam apa alcalina ionizata?

Apa alcalina si apa alcalina ionizata sunt unul si acelasi lucru?

Care sunt principalele beneficii ale apei alcaline ionizate?

Exista dovezi stiintifice care sa dovedeasca beneficiile terapeutice ale apei alcaline ionizate sau totul este o inselatorie?

 

Apa alcalina ionizata si apa alcalina sunt doua substante diferite. Apa alcalina este orice apă care are un pH mai mare de 7,0. Puteți adăuga bicarbonat de sodiu la apă de la robinet sau la apă îmbuteliată, pentru a o face alcalină.

Apa alcalina ionizata este obtinuta in interiorul camerei de electroliza a ionizatorului in urma procesului de electroliza. Doar acest tip de apa prezinta urmatoarele caracteristici : ORP negativ, micro-aglomerari de molecule de apa si PH inalt.

Apa alcalina ionizata conține micro-aglomerari de molecule de apă formate din  4 până la 6 molecule în loc de 12 până la 14 molecule, așa cum se găsește în apa îmbuteliata. Ca urmare, aceste micro aglomerari de molecule sunt mai rapid și mai ușor absorbite în celulele corpului. Apa alcalina ionizata, conține de asemenea, minerale ionizate, cum ar fi calciu și magneziu, oferind o hidratare mai rapidă și mai eficientă și o absorbție mai buna a nutrienților decât sursele normale de apă neionizată.

 

De retinut, ca toate studiile stiintifice au fost efectuate pe apa alcalina ionizata, nu pe apa alcalina!

ORP , Potentialul de Oxido-Reducere, reprezinta concentrația apei in ioni hidroxilici, cu rol  antioxidant ce ajută organismul să neutralizeze radicalii liberi, moleculele ROS( specii reactive de oxigen).

Speciile reactive de oxigen, sau ROS, sunt molecule incarcate pozitiv, ce contin oxigen si care sunt capabile sa interactioneze cu alte molecule.Va puteti gandi la ele ca la niste agresori gata de lupta; cand vor avea ocazia sa interactioneze cu alte molecule, o vor face. Ele contribuie la procesul de oxidare, un process chimic in urma caruia de exemplu poate aparea rugina pe un metal sau un mar proaspat taiat in felii se innegreste.Deasemenea ele pot aparea ca produsi secundari, din procesele celulare ce au loc in corpul uman, cum ar fii digestia. Din pacate , ROS si interactiile pe care acestea le au cu alte molecule , de multe ori pot fii daunatoare corpului uman, mai ales cand se gasesc in concentratie mare. ROS sunt incriminate de degradarea AND-ului, ce determina aparitia cancerului, boala Parkinson, boala Alzheimer, ateroscleroza, insuficienta cardiac, infarct de miocard, Sindrom X, vitiligo, autism, sindromul oboselii cronice si imbatranirii. Aceasta vatamare a celulelor se numeste stres oxidativ, si  anumite activitati precum consumul de alcool, fumatul, expunerea la soare prin radiatiile UV cresc valoarea stresului oxidativ peste valorile normale rezultate in urma proceselor biologice.

 

Apa normala de la robinet are ORP cuprins intre +200 si +600. La aceste valori, ea nu poate interactiona cu moleculele ROS. Cu cat ORP-ul are valori mai mici negative, cu atat capacitatea substantei respective de a interactiona cu moleculele incarcate pozitiv, daunatoare, ROS este mai mare. Apa alcalina ionizata obtinuta cu Ionizatorul Biontech BTM-105DN are un ORP maxim de -800mV, fata de -200-300 mV cat are apa obtinuta cu alte ionizatoare. Cand folositi ionizatorul, veti observa:  cu cat este mai mare PH-ul si mai mic ORP-ul cu atat este mai tulbure apa. Daca este lasata in repaus apa alcalina ionizata va degaja bule de gaz, acest gaz este oxigen liber, rezultat in urma procesului de electroliza! Puteti consuma apa, imediat ce iese din ionizator, asa tulbure, sau puteti sa o lasati in repaus sa elimine surplusul de oxigen, dar tineti minte: apa are concentratia cea mai mare in subtante antioxidante imediat ce a iesit din procesul de electroliza! In contact cu aerul, valoarea ORP scade si automat si calitatile antioxidante ale apei.

Au fost efectuate numerase studii asupra modului in care apa ionizata interactioneaza cu diferite tipuri de celule. In articolul siintific, https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19003049, este observata capacitatea apei ionizate de a opri cresterea celulelor canceroase.

In alt studiu, https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19202298, s-a observat cum apa ionizata contribuie la moartea celulei leucemice. In 2009  a fost studiata capacitatea apei ionizate de a inhiba cresterea tumorilor in studiul https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18175936, cu rezultate remarcabile. Otto Warburg, castigatorul premiului Nobel,a aratat legatura intre Ph-ul acid al organismului si dezvoltarea celulelor canceroase.

Au existat, de asemenea, o serie de studii științifice care indică faptul că apa ionizată alcalină poate fi eficientă în prevenirea și ameliorarea diabetului. De exemplu, un studiu medical a constatat că apa ionizată alcalină a contribuit la îmbunătățirea nivelurilor de glucoză și a toleranței la glucoză atât la diabetici de tip 1, cât și la cei cu diabet zaharat de tip 2. Un alt studiu de cercetare a recunoscut capacitatea apei ionizate alcaline de a distruge ROS, ajutând la prevenirea formarii leziunilor celulare în pancreas care pot duce la diabet. Un al treilea studiu a ajuns la o concluzie similară: Apa alcalină ionizată protejează celulele din pancreas de actiunea distructiva a ROS care poate duce la diabet. Un al patrulea studiu științific a constatat că introducerea apei alcaline ionizate în dieta regulată poate scădea nu numai nivelul  glucozei, ci și alți indicatori importanți ai sănătății, cum ar fi nivelul trigliceridelor și nivelului colesterolului total.

Un pH mult prea acid, in organism, duce la numeroase probleme de sănătate, precum cancer, afecțiuni cardiovasculare, diabet sau osteoporoză și accelerează procesele de îmbătrânire.

Ionizator apa Biontech BTM-105DN are 7 placi din titan pur ( AnalloyednTi"Pure"50A), acoperit cu platina 99.99%

Metoda electrolitică a Ionizatorului Biontech BTM-105DN, determina obtinerea a 7 nivele ale PH- ului:

                       - 4 faze de apă alcalină pH 8,5 ~ 10,0                       

                       - 2 faze apă acidă,                    

                       - 1 fază apă neutra purificată

 Cum se utilizeaza apa alcalina:

-pH 7,5 - 8,5- apă potabilă pentru utilizatori noi, copii

-pH 8,5 - 9,0- apă potabilă pentru uz zilnic

-pH 9,0 - 10,0 apă potabilă în scop medical, tratament

-pH 9,5 - 10,5- utilizat în preparate la gatit

-pH 10,0 - 10,5-  clatire, spălare legume pentru a elimina amărăciunea, gustul acru ; se poate bea atunci când este indicat de un medic

-pH 7,0 - apă poate fi utilizata pentru a bea medicamente, a face lapte și a găti pentru copii. Apa indicata pentru consum dupa masa.

-pH puternic acid 3.5: se poate folosi pentru spalat vesela, tocatoare la bucatarie pentru a elimina bacteriile

-pH 5,5: îngrijirea pielii, strângerea porilor

Caracteristicile Ionizatorului de apă Biontech BTM-105DN

-Temperatura sursei de apă 4 ~ 55 ℃

-Presiunea de apă disponibilă 0,5 ~ 6Kg / ㎤

-Cantitatea de apa ionizata:  apă alcalină 1.5-3.3 l / min

-Metoda electrolitică determina obtinerea a 7 nivele ala Ph-ului:

                       - 4 faze de apă alcalină pH 8,5 ~ 10,0                      

                       - 2 faze apă acidă,                  

                       - 1 fază apă purificată

-Metoda de curățare:  Curățarea automată inteligentă după fiecare 10 litri de apă, procesul de curățare este de aproximativ 30 de secunde

-Durata de viata a filtrului:  3000 litri pentru filtrul 1, 4.000 litri pentru filtrul 2 (aproximativ 1 an cu cantitatea de 10 litri / zi)

-Material filtrant:  HDPP, bloc de carbon, carbon granular activat, sediment, sulfit de calciu,

-Ceramică antibacteriana, ceramică anionică -Sistem de protecție:  Siguranță 3A, bimetal, senzor de temperatură încorporat

-Dispune de display LCD color

-SMPS Power Supply, economizor de energie, fără consum de energie în stand-by

-Schimbarea ușoară a filtrelor

 -Performanță stabilă pentru orice nivel al calității apei prin SMPS (sursă de alimentare cu comutare)

-Creșterea duratei de viață a electrodului prin tehnologia A Cell (Sistem de curățare automată)

-Meniu in 5 limbi

-Bun ORP (potențial de reducere a oxidării)  Biontech BTM-105DN: Max.-800mV fata de Alte produse: -200mV ~ -300mV 

 

 

       Mediu Filtrant

          Filtrul 1

                               Functia

 

1. Filtru de înaltă densitate

 

Îndepărteaza rugina, sedimentul și praful

 

2. Bloc de carbon

 

Îndepărtează materiale chimice cum ar fi clorul, fenolul și trihalometanul

 

 

3. Granule cu carbon activat

 

Îndepărtează / absoarbe substante chimice, cum ar fi clorul, fenolul și trihalometanul

 

 

4. Sediment

 

Îndepărtează rugina, sedimentul și materialele plutitoare (peste 3 μ)

 

 

5. Filtru cu densitate mare

         

            Filtrul 2

Îndepărtează rugina, sedimentul și praful

 

6. Sulfit de calciu

 

Îndepărtează clorul rezidual și furnizează minerale esențiale

 

 

7. Ceramica antibacteriana

 

Dezinfecteaza microorganismelor dăunătoare precum E.Coil și îndepărteaza metalele grele

 

 

8. Granule cu carbon activat

 

Îndepărtează  / absoarbe substante chimice cum ar fi clorul, fenolul și trihalometanul

 

 

9.  Ceramica anionica

 

Adăuga gust de apă răcoritoare prin descărcarea anionilor de masă

 

 

10. Filtru cu folie de înaltă densitate Îndepărtează  rugina, sedimentul și praful

 

 

 

 

 

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră.

NmNkNzBj