Introducere » Alcalinizare apa » Sistem Alcalinizare Apa


    

Sistem Alcalinizare Apa

sistemul EWAK 66

 

Numar produs: 088
preţ uzual 15 300 RON
Preţul nostru:
12 700 RON

în coş:
  buc  

Organismul este alcatuit in proportie de 70% din apa - Ce bei are o importanta fundamentala!

 

Datorita design-ului elegant si luxos,  sistemul EWAK 66 se potriveste chiar si in cele mai sofisticate bucatarii. Are puterea de a filtra, revitaliza si ioniza pana si cele mai dificile tipuri de apa si va ocupa foarte putin spatiu in bucatarie. Bateria are o inaltime de 26 cm si o latime de 6,5 cm, sistemul dispune de 9 trepte de pH, cu posibilitatea de a crea pana la 76 setari personalizate. Display-ul LCD in 7 culori afiseaza pH-ul si durata de viata a filtrelor. Sistemul este controlat de un senzor de atingere.

Unitatea centrala se afla sub chiuveta, pentru a nu ocupa spatiu pe suprafetele bucatariei si contine 9 placute de ionizare si un sistem de filtrare in 16 etape.

Filtrele de nivel medical trateaza apa dvs. de la robinet, in timp ce camera de electroliza de mare putere ionizeaza apa, facand-o alcalina si sanatoasa pentru dvs. si pentru familia dvs.

Beneficiile sistemului:

 • Butonul Turbo: o simpla apasare creeaza apa cu cel mai mare pH, pentru gatit si pentru dezinfectat.
 • Noua placute din platina si titan: cu slot-uri integrate, dupa o tehnologie patentata.
 • 325 watts: putere suficienta pentru a ioniza apa oricarei case.
 • Sistem electric SMPS: reduce incingerea si mareste precizia ionizarii.
 • 76 niveluri de pH: mai multe decat orice alt sistem de alcalinizare! Ajustare dupa orice tip de apa.
 • Display LCD in 7 culori: afiseaza pH-ul, durata de viata a filtrelor si altele.
 • Sistem de filtrare in 16 etape: cel mai bun din toata industria. Filtreaza si revitalizeaza apa pana in momentul in care aceasta sa fie ionizata! Nu introduce sulfiti in apa.
 • Design neintrecut: eleganta este pe masura performantei de top a sistemului.
 • Sistem automat de curatare: este cel mai bun din industrie deoarece detecteaza contaminantii de pe placute si curata doar atunci cand este necesar. In acest fel, nu sunt risipite apa si energia electrica.

Operarea sistemului:

EWAK 66 este proiectat pentru a fi simplu de folosit. Are doi robineti mobili, unul care ofera apa alcalina si unul care ofera apa acida. In momentul in care selectati un nivel de alcalinitate, robinetul de sus ofera apa alcalina, iar cel de jos ofera apa acida, astfel ca este foarte simplu sa colectati ambele tipuri de apa!

Sistemul EWAK 66 dispune de cel mai sofisticat sistem de filtrare dintre toate alcalinizatoarele, acesta fiind alcatuit din 2 filtre interne cu 16 trepte de curatare si tratare a apei. Apa este filtrata chiar inainte de a fi ionizata.

Filtrul 1

Ofera 7 niveluri de tratare:

- 4 membrane anti-bacteriene,

- un filtru de sedimente,

- rasina cationica pentru eliminarea fluorului

- carbune activ.

Filtrul 2

Dispune de:

- o sectiune speciala de filtrare cu carbune activ si argint,

- calciu pur,

- carbune activ,

- o bila ceramica,

- 5 membrane anti-bacteriene.

Pentru noi este foarte importanta eliminarea eficienta a bacteriilor, a clorului si a altor contaminanti care va pun in pericol sanatatea. Cand apa trece prin cele 2 filtre, este tratata, potabilizata si gata de a fi ionizata!

Acest sistem cu 2 filtre elimina nevoia pentru majoritatea pre-filtrelor, asa ca majoritatea consumatorilor se pot bucura de beneficiile lui EWAK 66 imediat dupa ce sistemul este desigilat si montat! Durata de viata a acestor filtre este afisata pe ecran, asa ca veti stii exact cand acestea trebuie inlocuite.

 

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră.

NDU3OD