Introducere » Dedurizatoare Casnice » Dedurizator 25 litri, AUTOMAT, Clack -U.S.A, 3-5 persoane


        

Dedurizator 25 litri, AUTOMAT, Clack -U.S.A, 3-5 persoane

CLACK CI

 

Numar produs: 125
preţ uzual 3 650 RON
Preţul nostru:
3 199 RON

în coş:
  buc  

Statie Dedurizare Simplex (Monobloc) - Clack 25 litri, cabinet Arctic .

Recomandat pentru duritate maxima 35-40 grade germane (valori reale)

Valva Clack este fabricata in SUA, fiind printre cele mai performante si durabile valve pentru sisteme de dedurizare si nu numai. Se foloseste inclusiv pentru aplicatii industriale si nu numai.

Debit service @15 psi/1 bar 6.12 m3/h

Debit spalare inversa @ 25 psi/1.7 bar 6.12 m3/h

Afisare pe display: ora exacta, zile ramase pana la regenerare, volum de apa ramas pana la regenerare, debit instantaneu, volum de apa dedurizata

Programare regenerare: Volumetric Imediat, Volumetric Intarziat, Cronometric

Regenerare cu apa tratata; 5 cicluri de spalare

Material valva: Noryl

Baterie Litium cu back-up 8 ore Parametrii apei de alimentare.

Pentru o buna functionare a statiilor, calitatea apei la intrarea in acestea trebuie controlata din punct de vedere al continutului, astfel ca se recomanda analiza apei.

  • Conexiuni intrare – iesire:  1”
 

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

 

Rescrie imaginea: *
captcha Imagine noua

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

OGNlZjhiZ