Introducere » Osmoze » Light 50GPD+R Osmoza


    

Light 50GPD+R Osmoza

Light 50GPD+R

 

Numar produs: 13
preţ uzual 1 150 RON
Preţul nostru:
1 000 RON

în coş:
  buc  

Cu filtru de remineralize si pompa booster

..........Sistemele de Osmoza inversa folosesc ultimele noutati din domeniu, transformandu-va calitatea vietii.  Utilizate pe larg in anumite domenii din industrie si spitale, aceste sisteme au inceput sa fie tot mai mult folosite si in domeniul casnic mai ales datorita calitatii exceptionale a apei produse, a fiabilitatii precum si a costurilor de exploatare extrem de reduse.

..........Sistemul de osmoza inversa are o constructie foarte simpla si ocupa un spatiu limitat sub chiuveta,  apa produsa de aceast sistem o putem folosi pentru prepararea mancarii, ceaiului, cafelei, etc dar si mai important, pentru baut.

Sistemul de osmoza inversa este compus din urmatoarele elemente:

 • - pre-filtrare mecanica (Filtru 5µ, Filtru carbune activ, Filtru 1µ)
 • - element cu membrana pentru osmoza inversa
 • - post-filtrare cu carbune activ
 • - vas de stoc apa tratata si robinet chiuveta
 • - pompa de inalta presiune
 • - elemente de conectare la reteaua de apa proprie
 • - filtru remineralizare

 

Durata de viata a elementului cu membrana pentru osmoza inversa (RO) este estimata la cca. 8000 litri apa plata produsa. Durata de viata a unui cartus de pre-filtrare este estimata la cca. 12 luni. Estimarile sunt facute pentru conditii de calitate a apei de alimentare conform fisei tehnice a echipamentului.

Sistemul permite utilizatorului sa beneficieze de o apa de foarte buna calitate. Printre compusii indepartati din apa se enumera: arseniu, bariu, cadmiu, crom (Cr3+/Cr6+), cupru, plumb, nitrati, nitriti, radiu, seleniu, amoniu, bicarbonati, bromuri, clor liber, cloruri, magneziu, sodiu, sulfati, tanin, zinc, aluminiu, turbiditate, gust neplacut si miros, microorganisme etc.

 

Etapele de filtrare:

1 – Apa de alimentare trece prin PRE-FILTRE unde se retin particule in suspensie, si se elimina clorul datorita carbunelui activ.
2 – pompa de inalta presiune ajuta la trecerea apei prin MEMBRANA, astfel cea mai mare parte a sarurilor dizolvate si a materiilor organice sunt directionate catre canalizare.
3 – Apa produsa este pastrata intr-un REZERVOR PRESURIZAT si este disponibila la robinetul din furnitura echipamentului.
4 – In drumul catre utilizator, din rezervor apa mai trece printr-un POST-FILTRU, unde se elimina eventuale urme de impuritati, gust, culoare sau miros.
5 – VANA DE CONTROL opreste productia de apa automat atunci cand rezervorul de stoc este plin sau nu exista consum de apa. Acest lucru conduce la depresurizarea membranei si la prelungirea duratei de viata a acesteia, precum si la oprirea curgerii inutile catre canalizare.
6 – Filtru remineralizare contine minerale esentiale: calciu, potasiu, magneziu, sodiu si este penultima etapa de filtrare catre utilizator.

 

Caracteristici tehnice:
Persiune minima de alimentare 1 bar
Capacitate filtrare 10-12 l/h
Membrana (galoane per day) 50 GPD
Greutate 10  kg

 

 

0727.841.567 / 0733.119.881 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 09:00-18:00

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră.

MmUyZDA3Mz